Besorolását: 3 csillagos

Környék leirás:

Az ide érkezett túrista, 4 kijelölt túrisztikai útvonal közül választhat, megcsodálhat ugyancsak 4 mesterséges tavat, amelyek a közelben találhatók, közel 20 völgyet; a hegyeken található juh karámok és tehén csordák és az ezekhez kapcsolódó szokások, felkelthetik az érdeklõdõk figyelmét.

A vendégek a következõ szorakozási lehetõségek közül választhatnak: halászat, vadászat, napozás, fürdõzés, csónakázás, sétálás és a feledhetetlen emlékeket nyújtó tábortûz melletti éneklés.

Ez a vendegéit szeretettel váró, panziótol 1 km-re található a "Valea Izvorului"(Forrás völgye) gát; 4 km-re a Lesu tó, 7 km-re a Munteni tó, 14 km-re a Bulz tó, 16 km-re a Dragán tó es 3 km-re a Feneketlen tó (Lacul Fara Fund), melynek rejtélyes mondája várja látogatóit.

Ez még nem minden a túrisztikai látványosságok közül nem szabad elfelejteni a 15 km-re található 2 vizesést sem: "Cascada Iadolina" és "Cascada Saritoarea Iedutului".

Körülbelül 38 km távolságra ékeskedik Octavian Goga emlékháza, 20 km-re húzódik a Sebes Kõrös barlangokkal és szorosokkal teli vidéke. Ugyancsak 20-75 km-es körzetben találhatóak: Biharfüred, Kõrös Rév, Sonkolyos, Vlegyásza, Dragán völgye, Pádis, Medve barlang, Meziád és sok más látványosság.

Szeretettel várjuk!